Over Robin

Over Robin


Mijn foto’s en portretten zijn inzetbaar voor campagnes, websites, magazines, folders of andere commerciële doeleinden. Ik ben creatief en een tikje eigenwijs. Daarom denk ik graag met je mee in het proces van begin tot einde. Op locatie, waar we het doen met wat er is. Tot in de studio, waar we alles in scène zetten. Samen komen we tot het gewenste eindresultaat waarin ik de boodschap van jouw verhaal vertel door fotografie.

Licht

Van kinds af aan kijk ik al met grote fascinatie naar de manier waarop licht werkt. Het zachte egale licht dat reflecteert op een gebouw of het gouden uurtje vlak voordat de zon ondergaat waarbij het licht hard is, maar alles een prachtige gouden kleur heeft. Licht raakt mij op verschillende manieren.

Licht is alles in fotografie. Het maakt of breekt een foto. Juist door die fascinatie heb ik mijn passie gevonden in fotografie. Voor de juiste sfeer heb je het juiste licht nodig. Dat is er vaak niet meteen en daarom werk ik veel met opzetflitsers, ook wel strobist fotografie genoemd. Door de blogs van de Amerikaanse fotograaf David Hobby (bedenker van strobist) kwam ik daarmee in aanraking. Hoe je met deze techniek bepaalde sferen in de foto vastlegt, heb ik intensief bestudeerd en pas ik regelmatig toe in mijn fotografie.

Verbinding

Sinds 2009 maak ik commerciële foto’s gericht op bedrijven en ondernemers. Maar vooral; met en voor mensen. Mijn werkwijze is flexibel en persoonlijk. Als je voor mijn camera staat, zoek ik eerst verbinding. Ik zet jou in je kracht en dat zie je terug op de foto. Ik sta open voor al jouw ideeën. In overleg is er van alles mogelijk.

En het leukste van mijn werk? Ik mag mijn passie inzetten om interessante mensen te fotograferen en kom op veel verschillende plekken. Bel of mail je mij? Ik kom graag bij je langs om eens kennis te maken!

Robin van der Spek
Over Robin

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar mij en mijn werkwijze of heb je een vraag? Bel gerust naar 06-25071851 of stuur een bericht via het contactformulier.

Contact opnemen